blank

2023 Özel Güvenlik Sınav Tarihleri

Anasayfa » Duyurular » 2023 Özel Güvenlik Sınav Tarihleri

Özel Güvenlik Sınav Tarihleri veya Özel Güvenlik Sınav Takvimi olarak ifade edilen süreç Merkezi Sınav Komisyonunun yapmış olduğu çalışmalar neticesinde belirlenmektedir. Özel Güvenlik Sınav Tarihleri Özel Güvenlik Denetleme Başkanlığı tarafından ilan edilmektedir.

2023 Özel Güvenlik Sınav Tarihleri (Özel Güvenlik Temel Eğitimi ve Özel Güvenlik Yenileme Eğitimi Sınavlarının Tarihleri) ÖSYM, Milli Eğitim Bakanlığı ve Anadolu Üniversitesi Bilgisayar Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürlüğünün sınav tarihleri de göz önünde bulundurularak belirlenmektedir.

2023 yılı Özel Güvenlik Sınav Tarihleri;

  • Özel Güvenlik 102. Temel Eğitim ve 78. Yenileme Eğitimi Sınavı :30 NİSAN 2023 tarihinde yapılacaktır. Bu sınava 28 MART 2023 tarihi dahil olmak üzere eğitimini bitirmiş olanlar alınacaktır.
  • Özel Güvenlik 103. Temel Eğitim ve 79. Yenileme Eğitimi Sınavı :24 HAZİRAN 2023 tarihinde yapılacaktır. Bu sınava 18 MAYIS 2023 tarihi dahil olmak üzere eğitimini bitirmiş olanlar alınacaktır.
  • Özel Güvenlik 104. Temel Eğitim ve 80. Yenileme Eğitimi Sınavı :26 AĞUSTOS 2023 tarihinde yapılacaktır. Bu sınava 21 TEMMUZ 2023 tarihi dahil olmak üzere eğitimini bitirmiş olanlar alınacaktır.
  • Özel Güvenlik 105. Temel Eğitim ve 81. Yenileme Eğitimi Sınavı :21 EKİM 2023 tarihinde yapılacaktır. Bu sınava 15 EYLÜL 2023 tarihi dahil olmak üzere eğitimini bitirmiş olanlar alınacaktır.
  • Özel Güvenlik 106. Temel Eğitim ve 82. Yenileme Eğitimi Sınavı :17 ARALIK 2023 tarihinde yapılacaktır. Bu sınava 10 KASIM 2023 tarihi dahil olmak üzere eğitimini bitirmiş olanlar alınacaktır.

şeklinde belirtilebilir.

Özel Güvenlik Sınavına girecek adaylar sınav giriş belgelerini ve sınav yerlerini eğitim aldıkları Özel Güvenlik Eğitim kurumundan veya İl Emniyet Müdürlüğü Özel Güvenlik Şube Müdürlüğü teslim alabilirler.

SARIZEYBEK Özel Güvenlik Kursunun İzmir’deki merkezinde dersler veren uzman eğitmenler tarafından hazırlanmış bu içeriği okuyarak 2023 Özel Güvenlik Sınav Takvimi hakkında bilgi alabilir, aklınıza takılan konularla ilgili 0232 489 4334 numarasını arayarak Hemen Bize Ulaşıp uzman personellerimiz ile görüşebilirsiniz.

Özel Güvenlik Sınavı Ne Zaman

SARIZEYBEK Özel Güvenlik Eğitim kurumu olarak yalnız kursiyerlerimizden değil Özel Güvenlik Görevlisi olmak isteyen her bireyden en sık aldığımız sorulardan birisi Özel Güvenlik Sınavı Ne Zaman yapılacak şeklinde olmaktadır.

2023 Özel Güvenlik Sınavı diğer yıllarda olduğu gibi 1 yıllık süreçte 6 defa yapılmaktadır. Bu sınavların tarihleri yılın ilk ayında resmi makamlar tarafından ilan edilmese dahi 20 yıllık tecrübemiz bu sınavların dönemlerini belirlememize imkan tanımaktadır. Yazımızın girişinde 2023 Özel Güvenlik Sınav Dönemleri belirtmeye çalıştık.

Özel Güvenlik Yenileme Sınav Tarihleri

Özel Güvenlik Sınavları Özel Güvenlik Temel Eğitim Sınavı ve Özel Güvenlik Yenileme Eğitimi Sınavı olacak şekilde 2 farklı yapıda gerçekleştirilir. Özel Güvenlik Yenileme Eğitimi Sınavı aktif Özel Güvenlik Görevlisi olarak çalışan ve Özel Güvenlik Kimlik Kartı yenileme işlemi yapmak isteyen ÖGG personellerinin girdiği sınav türüdür.

Özel Güvenlik Yenileme Sınav Tarihleri hakkında SARIZEYBEK Özel Güvenlik Kursu olarak belirttiğimiz takvimi yazımızın ilk bölümünden okuyabilir, aklınıza takılan tüm sorular için İletişim kanallarımızı kullanarak bize ulaşabilirsiniz.

Özel Güvenlik Sınavı Ne Zaman Açıklanıyor

Özel Güvenlik Sınavı tamamlandıktan sonra ortalama 15 gün içerisinde açıklanmaktadır. 1 yıllık süreçte 6 defa düzenlenen Özel Güvenlik Sınavlarının her birinin sonucu gerçekleşmesi itibariyle yaklaşık 2 hafta sonra Emniyet Genel Müdürlüğü resmi web sitesinden ilan edilir.

Özel Güvenlik Sınav Yerleri

SARIZEYBEK Özel Güvenlik Kursu olarak İzmir Çankaya’da Özel Güvenlik Eğitimi verdiğimiz Özel Güvenlik Görevlisi adaylarının kimlik kartı sahibi olmaları için girecekleri Özel Güvenlik Sınav Yerlerini;

  • Akıncılar İ.Ö.Okulu
  • Buca Anadolu Teknik ve E.M.L.
  • Buca İ.Ö.Okulu
  • Dirayet Süren İ.Ö.Okulu
  • Meşkure Şamlı İ.Ö.Okulu
  • Tuğsavul İ.Ö.Okulu
  • Şirinyer Lisesi
  • Yıl Anadolu Lisesi
  • Gürçeşme Anadolu Lisesi
  • Rüştü Ünsal Polis M.Y.Okulu

şeklinde belirtiliriz.

Özel Güvenlik Sınav Takvimi

Özel Güvenlik Sınav Takvimi veya Özel Güvenlik Sınav Tarihleri olarak ifade edilen süreç Merkezi Sınav Komisyonunun yapmış olduğu çalışmalar neticesinde belirlenmektedir. Özel Güvenlik Sınav Tarihleri Özel Güvenlik Denetleme Başkanlığı tarafından ilan edilmektedir.

2023 Özel Güvenlik Sınav Takvimi (Özel Güvenlik Temel Eğitimi ve Özel Güvenlik Yenileme Eğitimi Sınavlarının Tarihleri) ÖSYM, Milli Eğitim Bakanlığı ve Anadolu Üniversitesi Bilgisayar Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürlüğünün sınav tarihleri de göz önünde bulundurularak belirlenmektedir.

2023 Özel Güvenlik Sınav Tarihlerini Özel Güvenlik Görevlisi adaylarına ve Özel Güvenlik Yenileme Eğitimi alan bireylere bildirmek için oluşturduğumuz bu sayfamızın girişinde 2023 Özel Güvenlik Sınav Takviminin en güncel halini bulabilirsiniz.

Silahlı Özel Güvenlik Sınavı Ne Zaman

Silahlı Özel Güvenlik Sınavı diğer yıllarda olduğu gibi 1 yıllık süreçte 6 defa yapılmaktadır. Bu sınavların tarihleri yılın ilk ayında resmi makamlar tarafından ilan edilmese dahi 20 yıllık tecrübemiz bu sınavların dönemlerini belirlememize imkan tanımaktadır. Yazımızın girişinde 2023 Özel Güvenlik Temel Eğitim Sınav Dönemleri belirtmeye çalıştık.

Özel Güvenlik Sınavları Özel Güvenlik Temel Eğitim Sınavı ve Özel Güvenlik Yenileme Eğitimi Sınavı olacak şekilde 2 farklı yapıda gerçekleştirilir. Özel Güvenlik Kimlik Yenileme Sınavı aktif Özel Güvenlik Görevlisi olarak çalışan ve Özel Güvenlik Kimlik Kartı yenileme işlemi yapmak isteyen ÖGG personellerinin girdiği sınav türüdür.

Özel Güvenlik Kimlik Yenileme Sınav Tarihleri hakkında SARIZEYBEK Özel Güvenlik Kursu olarak belirttiğimiz takvimi yazımızın ilk bölümünden okuyabilir, aklınıza takılan tüm sorular için İletişim kanallarımızı kullanarak bize ulaşabilirsiniz.
Özel Güvenlik Atış Sınavı Silahlı Özel Güvenlik Temel Eğitim veya Yenileme Eğitimi alan bireylerin katıldığı bir Özel Güvenlik Sınavı türüdür. Özel Güvenlik Atış Sınavı Tarihleri Silahlı Özel Güvenlik Temel ve Yenileme Eğitimleri Sınav Tarihleri ile paralel olarak belirlenmektedir.
Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından ilan edilen Özel Güvenlik Sınav Tarihleri eş zamanlı olarak SARIZEYBEK Özel Güvenlik Kursunun web sitesinde güncellenmektedir. Bu sayfamızın girişinde Emniyet Genel Müdürlüğü Özel Güvenlik Sınav Tarihleri ile ilgili sağlıklı bilgi alabilirsiniz.
İzmir Özel Güvenlik Sınav Yerlerini yazımızın üst kısmında öğrenebilir, konum bilgilerini https://www.ozelguvenlikizmir.com/ozel-guvenlik-sinav-yerleri-ayrintili-okul-adresleri/ bağlantısını ziyaret ederek öğrenebilirsiniz.

E-Bülten